Met je vrienden naar de camping

0

camping tentjesBoek een vakantie met je vrienden

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat er een vakantie geboekt mag gaan worden! Nu de zon weer schijnt, krijg je vast en zeker al een beetje vakantiekriebels. Maak je deel uit van een grote vriendengroep dan kun je prima een leuke vakantie boeken met je vrienden naar het buitenland. Spanje en Kroatië zijn bijvoorbeeld erg populair onder jongeren. Bij jou misschien ook wel!

Camping Estartit

Kamperen is de goedkoopste manier om op vakantie te gaan. Je kunt daardoor verschillende kosten met elkaar delen. En aangezien het toch zomer is, ben je over het algemeen veel buiten. Er zijn verschillende jongerencampings in Spanje te boeken voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Camping Estartit ligt in de Costa Brava en is de perfecte camping voor jou en je vrienden. Een bar en buitenzwembad zijn aanwezig. Ook winkels liggen in de buurt.

Camping la Union

Camping la Union ligt in hartje Salou en is de perfecte camping wanneer jij en je vrienden graag van stappen houden. Het strand ligt slechts 400 meter bij de camping vandaan. Je zult je geen moment vervelen wanneer je op deze camping verblijft. Het uitgaansleven is niet alleen dichtbij, de camping zelf heeft ook een gezellige discotheek. Je kunt er dus prima een feestje vieren!

Campings in Nederland en Vlaanderen

Wil je het dichter bij huis zoeken? Overweeg dan eens om een camping te boeken in Texel. Camping De Krim en Camping Kogerstrand zijn dan prima campings om te verblijven. Camping Eureka is ook zeker aan te raden. Deze camping ligt in Vlaanderen. Onze zuiderburen weten als geen ander hoe ze een feestje moeten vieren, daarom kun je op deze camping ook uitstekend terecht met je vrienden.