Goedkope en leuke vakantieplekken

0

Het voorjaar is begonnen en de zomer staat voor de deur. Dat betekent dat er vakanties geboekt kunnen gaan worden. Maar als student heb je vaak niet zoveel te besteden. Toch zijn er volop mogelijkheden om goedkoop op vakantie te gaan naar de leukste bestemmingen in de wereld.

Feestvieren op Texel

Texel is in Nederland een van de favoriete vakantiebestemmingen. Je kunt er goedkoop op de camping verblijven en je bent daarnaast omgeven door zee en strand. Je zult je met je vrienden geen seconde vervelen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om een feestje te bouwen op Texel. De beste uitgaansgelegenheden vind je in het plaatsje De Koog.

Zon, zee en strand op Salou

Salou ligt in Spanje en heeft een schitterend strand van wel 13 kilometer lang. Samen met je vrienden kun je hier een prima tijd tegemoet gaan. Naast zon, zee en strand kun je hier prima uitgaan. Bezoek bijvoorbeeld de megadiscotheek Pacha. Wanneer je kiest voor Salou, dan kun je het beste gaan voor een all inclusive vakantie, want deze is vaak het goedkoopst.

Vier je vakantie in Kroatië

Kroatie is een goedkoop land en erg populair onder jonge mensen. Een streek waar je prima kunt verblijven is Split. Je zult ervaren dat je op een hele kleine ruimte toch veel dingen kunt doen. Je kunt hier bijvoorbeeld raften, snorkelen, klimmen en duiken. Uiteraard kun je ook prima een dagje aan het strand doorbrengen. Zoek een leuke camping via Roan, en geniet van je vakantie.

De feesteilanden Kos en Chersonissos

Een perfecte droomvakantie kun je ook boeken naar Griekenland. De feesteilanden Kos en Chersonissos zijn echte aanraders en je kunt je er prima vermaken met je vrienden. Een camping boeken is gemakkelijk en snel online geregeld. Kijk bijvoorbeeld eens online voor een leuke camping op Kos.