De leukste kampeerplekken voor jongeren

0

bier campingKamperen in Europa

Als jongere ga je liever niet meer met je ouders op vakantie. Er zijn echter een aantal campings te vinden in Europa, waar je prima met je ouders kunt verblijven. Je kunt er volledig je eigen gang gaan, zonder dat je het gevoel hebt dat je ouders op je letten. Die vrijheid heb jij als jongere nodig. Tenslotte wil je toch het leven ontdekken en vooral ook vieren!

Kamperen in Kroatië

Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende leuke campings in Kroatië te boeken. Zeker de campings langs de Adriatische Zee zijn aan te raden. Camping Istrian Sunrise is bijvoorbeeld een prachtige camping in Istrië. Wanneer je deze camping boekt voor je vakantie, dan weet je zeker dat er veel jongeren zijn. Nederlandse touroperators organiseren namelijk diverse vakantiereizen voor jongeren naar deze camping. Wie weet kom je er de liefde van je leven tegen!

Kamperen in de zon

Ook Spanje is een prima plek om te verblijven als jongere tijdens je vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld uitstekend een camping boeken aan de Costa Brava, op Ibiza of Salou. Dit zijn allemaal plekken waar je prima een feestje kunt vieren en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Camping el Far is een prima camping voor jou en je vrienden. Deze camping ligt aan de Costa Brava. Op deze camping zul jij je geen moment vervelen.

Optimaal genieten van de Italiaanse zon

Italië mag zeker niet vergeten worden wanneer het om vakantie gaat. Het is een prachtig land om samen met je vrienden vakantie te vieren. Zo kun je hier uitstekend zeilen en surfen op het Gardameer. Ook de streek Rimini heeft diverse jongeren campings in de aanbieding. Zo kun je bijvoorbeeld terecht op Camping Maximum. Dit is een oase voor elke vakantie vierende jongere!

Bron foto: Revu.nl